Over Clubdesigns

Professionele designs voor sportverenigingen

Clubdesigns helpt sportverenigingen eenvoudige professionele designs te maken voor posters, flyers, visuals voor social media, narrowcasting en roll-up banieren. De templates zijn zo opgebouwd dat elke club deze op maat kan maken met eigen inhoud en uitstraling. Zo kunnen de kleuren, foto's en teksten naar wens worden ingesteld. Ook kunnen het clublogo of de logo's van sponsoren in diverse middelen verwerkt worden. Als verenigingen zelf niet over geschikt fotomateriaal beschikken, kan geput worden uit een bibliotheek met stockfoto's.

Designomgeving per sporttak

Clubdesigns is een initiatief van de vijf sportbonden die gevestigd zijn in DeWeerelt van Sport in Utrecht: de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV), Watersportverbond en Nederlandse Volleybalbond (Nevobo). De tool is ontwikkeld door URD Solutions. Verenigingen die vallen onder de vijf genoemde bonden kunnen de tool kosteloos gebruiken om hun communicatiemiddelen mee te ontwerpen.

Voor ieder van de vijf bovengenoemde sporttakken is een eigen sportspecifieke omgeving ontwikkeld. Doordat NOC*NSF aansluit op de samenwerking, kunnen ook andere verenigingen in een omgeving met generieke designs van de tool profiteren. Daarnaast biedt Clubdesigns de mogelijkheid om omgevingen voor extra sporten toe te voegen. Sportbonden en andere organisaties die hier interesse in hebben, kunnen contact opnemen via onderstaande contactinformatie.

Meer informatie en contact

Wil je meer informatie over de tool? Neem contact op met:

Martin van Berkel (Nederlandse Volleybalbond

of

Stefan de Groot (URD Solutions)

Ga terug naar Clubdesigns